hits

TRENINGSLEIR 2013
Vi har nå gjennomført tre år med treningsleir for barn og ungdom på Tølt XO, hvert år har vært en suksess og vi ønsker igjen og gjennomføre dette i 2013.

For dere som vil oppleve en uke utenom det vanlige, en uke fylt med hest og moro, sammen med andre hestemennesker og ivrige instruktører :)
Treningsleiren er en uke samlet med mye forskjellig, både innen ridningen og andre aktiviteter. Uken er åpen for alle som ønsker å delta med sin hest. Vi kan blant annet tilby gangartstrening, sprang, dressur og turridning, alt tilpasset etter enkelte ønsker og behov for de forskjellige deltagerne. 
Hestene og deltagerne blir fulgt opp gjennom hele uken og vårt mål er at dere skal komme hjem med mye ny kunnskap, ikke minst hatt en fantastisk uke og fått mange nye bekjente innen hesteverden. 

Etter tidligere treningsleirer har vi fått svært gode tilbakemeldinger og mange ønsker å komme tilbake neste år. Ta kontakt om du har spørsmål om denne uken.

4800,- dekker kost og losji for hest og rytter under hele oppholdet, samt individuell instruksjon og oppfølgning!

Bli med på en uke litt utenom det vanlige!!!! 
Kontakt Kristina Madsen eller Tine Sand.

For påmelding, send mail til: 
toltxo-treningsleir@hotmail.com

 

Du kan også følge oss på facebook, Treningsleir 2013 eller vår blogg www.toltxotreningsleir.blogg.no

 


2 kommentarer

Berit

18.03.2013 kl.09:37

Så sykt kul blogg du har da! Jeg blir nesten helt misunnelig her, asså. Leser ikke denne fast, men kanskje jeg skal begynne med det?! Hadde blogg før, men fikk så mye stygge kommentarer jeg ikke ville blogge mer på grunn av det. Men jeg har en bra link du må se på som jeg fant. Det er en konk du kan vinne 2 000 kroner gave kort i. Anbefales veldig! Registrer deg du og da!!!

Beate

21.03.2013 kl.15:14

Veldig koselig blogg! Har du lyst å være med i en konk? Premien er en ferie for 2 til Amsterdam!

Skriv en ny kommentar