hits

En klar selvfølge i mitt dyreliv!

 

 

 

ALOE VERA

(Bildet er tatt fra; http://www.lrworld.com/no/product-world/animals/aloe-vera-animal-care/)

 

Gang etter gang, etter gang etter gang....Har nå Aloe Vera overrasket meg med sin virkning og dette er noe jeg synes dere hestemennesker der ute også skal vite om!! Selv bruker jeg ikke bare Aloe Vera på mine hester, men også som drikkegel selv, fuktighetskrem, som «antibac» eller LRs andre produkter som colostrum råmelkstabletter og LRs sminke. 

 

Men, som alle andre hestemennesker bruker vi jo ti ganger mer penger og tid på hestene våres enn oss selv. Og derfor går det mye i Aloe Vera ute i stallen. 

Alltid kommer man over rennende øyne, løs mage, hard mage, dårlig opptak av vitaminer og mineraler, tynn/tykk hest, småsår eller større sår, gnagsår eller sår i munnviker, her kan jeg fortsette å ramse opp uendelig med hva hestemennesker kommer over i det daglige som er helt vanlig med disse dyrene som er såpass aktive og sosiale. 

 

Produktene jeg er best kjent med:

 

Aloe Vera Emergency Spray - det beste fra Aloe Vera pluss 12 plante-ekstrakter. Sprayen virker rensende, betennelsesdempende, lokalbedøvende og kløestillende. 

Aloe Vera Concentrate - Aloe Vera Gel fra bladet i sin naturlige form og konsistens. Maksimal fuktighet og høy Aloe Vera konsentrasjon. Frisker opp huden og etterlater en kjølende behagelig følelse. Svært konsentrert fuktighetskrem med 90% Aloe Vera for frisk, glatt hud.

Aloe Vera Propolis -  Naturlig bivoks ekstrakt for intensiv fuktighet, fuktighetsgivende Aloe Vera for en intensiv krem. Gjenskapende, lindrende og beroligende på en pleietrengende hud. Med 79% Aloe Vera Gel, med propolis, beroligende urteekstrakter og vitamin E. Spesielt god for flassende, tørr hud. 

 

Andre produkter som er spesielt laget for dyr blir på Lrs hjemmeside beskrevet med disse ordene: 

 

«En ekstra porsjon sunnhet for dyret ditt. Utviklet av dyrleger - anbefales av proffesjonelle!

Professional-serien fra LR består av høykvalitets fôrtilskudd for dyr. Alle produkter inneholder det verdifulle og naturlige stoffet Colostrum og ble testet på høyest mulig akseptans. Dessuten: Det inneholder Aloe Vera for stell av pelsen.»  

 
 

I denne serien kan man blant annet finne:

Aloe Vera-Shampoo - Skånsom rengjøring og pleie & for en myk, smidig og blank pels.

 

Aloe Vera Coat Gloss Spray - Forskjønner og øker den naturlige glansen i pelsen, sprayes på før man grer pelsen.

 

Aloe Vera Quick Help Spray - Styrker hudbarrieren på en naturlig måte & beskytter mot plagsomme insekter. 

 

Selv har jeg nå så utrolig mange erfaringer med LRs Aloe Vera, hjemme på gården hadde vi for eksempel en hest som var såpass plaget med mugg at eieren hadde fått beskjed av veterinær at det ikke var noe mer å gjøre for den etter uendelig forsøk med forskjellige behandlinger. Mamma tok utfordringen og skulle behandle den med Aloe Vera, da ble den både fóret med Aloe Vera i kraftfóret, vasket med Aloe Vera såpe, sprayet med emergency spray og smurt med propolis krem direkte på sårene. På den naturlige måten reagerte kroppen  med å skille ut viruset fra innsiden, noe som gjør at det vi ser plutselig ser veldig mye verre ut. Her kommer forskjellen da man bruker Aloe Vera juicen som drikkes og behandler invortes, til noe man ofte gjør: behandle med kremer og sprayer kun utenifra, dette vil som oftest gjøre at såret/skaden ser bedre ut. Men hvor kommer det fra og hvordan ser det ut fra innsiden? 

I dette tilfellet bedre hesten sakte, men sikkert helt kvitt sitt muggproblem. 

 

 

 

 

Produkter til barn finnes også, her har jeg opp til flere ganger brukt fuktighetskremen til å smøre såre munnviker på hest, da kremen er spesielt tykk og legger seg som et beskyttende lag på såret.

 

Andre positive situasjoner jeg selv har opplevd/vært med på er behandling med Aloe Vera av blant annet migrene, kolikkhest, psoriasis, fedme, utslett, lus, mageproblemer hos mennesker, øyekatarr, matt pels, underernæring og allergier. 

 

En annen ting jeg synes er svært viktig å nevne i dette innlegget er forskjellen på Aloe Vera typene man kan finne rundt omkring, det er uendelig mange forskjellige merker Aloe Vera på markedet. Ikke alle er like troverdige, 99% Aloe Vera? Det må være bra!! -Kjenner du deg igjen? Hvordan kan man få Aloe Vera ut av planten, inn på tuben eller flasken for så å kunne sette en holdbarhetsdato på nesten ett år uten at det er behandlet med noe som helst? 

Lrs Aloe Vera har vært igjennom mange godkjenninger for å kunne komme dit den er i dag, dette er et samarbeid med leger og forskere. Lrs Aloe Vera er tilsatt kun naturlige midler som gjør at plantens naturlige virkning ikke blir svekket selvom den blir lagret og omdannet til forskjellige produkter.

 

LRs egne forklaring! 

 

For å alltid oppnå den høyeste kvalitet, bruker vi kun de aller beste råvarer. Ved dyrking avstår vi helt fra å bruke sprøytemidler og kunstgjødsel. Alle trinn i produksjonen garanterer den høye kvaliteten - dette påvises ved regelmessige inspeksjoner utført av SGS INSTITUT FRESENIUS og IASC.

 
 

Om du er interessert i disse produktene til deg eller dine dyr kan du ta kontakt med meg for mer informasjon. Anbefaler virkelig og alltid ha produktene lagret, i stallskapet og absolutt også på baderommet. Er man flink til å benytte produktene på riktig måte vil man raskt merke en endring og ikke minst en mer naturlig behandling av forskjellige problemer. 

 

Jeg hjelper deg gjerne, enten om du ønsker å kun kjøpe noen produkter eller om du ønsker å finne ut mer, behandle deg selv eller dine dyr så er det muligheter for å få produktene til gode priser og selge videre til dine venner og bekjente. 

 

kristinamadsen@live.no

94154647

 
2 kommentarer

ISELIN NILSEN

29.03.2013 kl.23:36

SÅÅ FIN BLOGG!

Kristina Madsen

29.03.2013 kl.23:39

iselinilsen: Tusen takk :)

Skriv en ny kommentar