hits

Om meg

Hei alle sammen! 

Mitt navn er Kristina Madsen. Jeg er 26 år gammel og har valgt å satse for fullt med hest her i livet, nå bor og jobber jeg på gården vi har hjemme i Kongsberg. Vi driver med salg, trening og undervisning på islandshest. 

Nå er det gått snart fem år siden jeg flyttet hjem etter å ha forsøkt meg på litt annet enn hest, men valget ble til slutt enkelt og jeg bestemte meg for å starte opp for meg selv. Nå driver jeg enkeltmannsforetaket HESTELYKKE som har utviklet seg en god del med årene. Jeg stortrives med jobben min, hest fra morgen til kveld. Selvom det kan bli lange dager og enkelte tunge dager, er det en drøm som går i oppfyllelse med å få være med på opptreningen av forskjellige type hester, jeg får hjelpe ryttere til å utvikle seg og ikke minst finne riktige matcher ved salg!! 

Jeg jobber for tiden med utvikling av gården og håper at dette er noe jeg kan drive med i lang tid fremover, vi har muligheter for å arrangere kurs, stevner, sammenkomster og treninger. Plassen er en perle i seg selv med flott natur og enormt gode ridemuligheter. 

Hyggelig om du vil følge bloggen videre, jeg vil forsøke å være allsidig, inspirerende og informativ. Bloggen vil omhandle forskjellige temaer som hest, trening, hverdagslige hendelser, store hendelser, utviklingen av bedriften og annet inspirerende! 

Ta kontakt om du skulle ha noen spørsmål, du finner informasjon under "kontakt meg" på forsiden :) 

 

  

  

Én kommentar

Nicole Touch

25.08.2017 kl.01:19

fin blogg :D

Skriv en ny kommentar