hits

Arbeide med hest?

 ØNSKER DU Å JOBBE MED HEST? I ET INKLUDERENDE, HYGGELIG OG LÆRERRIKT MILJØ? Sted: Bråtaberga 97, 3614 Kongsberg 

Tidspunkt: Fra sensommer - høst 2017 

Arbeidsoppgaver: Daglig stallarbeid, jobb med hest

Muligheter: Utvikle seg som rytter, lære mye både om arbeid og hest, være med å konkurrere og jobbe med mennesker, skape nye bekjentskaper, lære mer om seg selv og oppleve nye ting. 

Krav til deg som søker: Arbeidssom, pliktoppfyllende, sosial, ønsker å utvikle seg og sin ridning/kunnskap omkring hest og erfaring med håndtering/trening av hest. 

Ønsker hos deg som søker: Gledesspreder, energisk, jobbet med trening av hest tidligere/ridd mye og selvstendig. 

 

Jeg har selv drevet med hest hele livet og startet i 2013 opp enkeltmannsforetaket HESTELYKKE og den dag har jeg med meg et TEAM på tre jenter. Driver i utgangspunktet mest med salg av islandshest, trening og konkurranseridning. Tar også imot hester for innridning, elever for undervisning og arrangerer kurser og konkurranser. 

Det er mye og til tider tung arbeid, men det gir tilbake ved at man kan styre dagene en del selv, være ute og aktiv hele dager og få være med på mye sosialt, arrangementer og konkurranser. Jeg har ved siden av jobben alltid vært aktiv konkurranserytter og  per dags dato ønsker også resten av teamet å være med på konkurransebanen til sommeren, dette er ikke et krav til deg som søker, men en mulighet om det er ønskelig. 

Det er muligheter for å bo enten på gården eller i Kongsberg sentrum om man ønsker å leie, det er også mulighet for å ha med seg egen hest under oppholdet. Muligheter for deltidsjobb ved siden av kan være aktuelt. Lønn etter avtale. 

Ta kontakt om du ønsker mer informasjon, jeg ønsker i første omgang kontakt per mail. Legg ved ditt telefonnummer så kontakter jeg deg om det blir aktuelt! 

Mailen du kan nå meg på: kristinamadsen@live.no

 Pinsestevnet 2016

  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar