hits

19.03.2017

Jeg, meg og mitt....
 

Det er ikke så mye av det, har ihvertfall ikke vært den siste tiden. Hest er en livsstil for meg og ikke bare en hobby, eller bare jobb. Jeg har selv valgt dette type liv og er veldig fornøyd med det på de aller fleste plan, så jeg skal absolutt ikke klage. Jeg kan styre dagene mine selv, ta meg tid til fri de dagene jeg trenger det og legge opp ferier til da det passer meg best, jeg får daglig mosjon og et inntak av frisk luft mange andre bare kan drømme om. 

Jeg er stolt av å ha kommet de jeg har kommet, jeg har startet en business som går bra. Jeg har med meg mange flotte mennesker i hverdagen som gir meg mye glede, jeg står på egne ben og tjener mine egne penger. En annen positiv lærdom man tar med seg i et liv som jeg har er; Ansvar. Dyrene må ha mat uansett dagsform og vær, dyrene må ha sin daglige oppfølgning og alle har forskjellige behov. Jeg må, selvom det er jul, nyttår, bursdager og helger ta ansvaret for at hestene og de andre dyrene først. Om jeg ikke nødvendigvis gjør alt selv, er det jeg som må ha en oversikt, stole på mennesker og vite at det blir gjort, og gjør det ikke det... da er det jeg som må gjøre det. Dette kan selvfølgelig være veldig kjedelig, slitsomt og krevende... men alltid, alltid... tenker jeg, at jeg er så glad for å ha lært meg akkurat dette. For at jeg er klar over at livet er sånn og at jeg har en magefølelse, en samvittighet i meg som gjør at jeg blir en ansvarsfull person. 

En annen ting jeg har lært av nettopp denne følelsen er at jeg som regel alltid klarer mer enn jeg tror. Må jeg så må jeg, selvom dagen er dårlig, kroppen er sliten, hjernen er utslitt og det er andre ting som frister mer så klarer jeg og gjennomføre det. Og dette er noe som jeg kan ta med meg over på andre ting her i livet, at jeg kan få til det jeg vil, at jeg skal klare det jeg vil og at jeg som regel alltid er litt sterkere enn jeg selv tror.

Tilbake til poenget; jeg, meg og mitt... Det blir ikke så mye tid utenom ting som må gjennomføres i det daglige. Dusjen kommer som regel rett før legge tid, mat blir når jeg må ha det, det blir raskt sene kvelder og tidlige morgener. Frisør, massasje, egentid eller avslapping blir det dermed lite av. Men det finnes jo ingen bedre følelse, når man da faktisk skal til frisøren, skal sove lenge eller ta seg en lang og varm dusj, enn når man virkelig har fortjent det :) 

 5rVRupIjQE
5sSLMzIjRj


Én kommentar

DinAndrea

20.03.2017 kl.02:43

Snuppa mi <3

Skriv en ny kommentar